Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje Gościnne ZYCH

Adres obiektu Chochołów 129 B, 34-513 Chochołów
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
Leszczyńscy z Częstochowy
Dodano: 2015-12-28
Pobyt od: 2015-12-24 do 2015-12-26 IP: xxx.146.1.125
 

Właśnie wróciliśmy do domu z gościnnego Chochołowa. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Pokoje bardzo czyściutkie i cieplutkie. Bardzo przestronna sala telewizyjna będąca też jadalnią. Bardzo dobre wyposażenie kuchni (niczego nie potrzeba brać z domu) a do tego dzbanek elektryczny i szklanki w każdym pokoju- super rozwiązanie. Najważniejsze jednak jest to, że Pani Aneta jest bardzo miłą i kontaktową osobą, która robi wszystko by goście byli zadowoleni. Stwierdziliśmy, że byliśmy za krótko i na pewno wrócimy. Bardzo dziękujemy za wszystko. Polecamy wyjazd do pensjonatu Zych


 
 

Danusia z rodziną
Dodano: 2013-01-07
Pobyt od: 2012-12-27 do 2013-01-02
 
 
    

Wspaniałe warunki, pokoje czyste i cieplutkie, zaskoczyła nas przestronność całego obiektu, dzieci się nie nudziły - sala bilardowa i do tenisa stołowego to załatwiła. Polecam


 
G & M
Dodano: 2012-06-30
Pobyt od: 2012-04-28 do 2012-05-05
 

Pokoje czyste, przestronne, piękny duży ogród, wspaniała okolica. Jeszcze nie raz się u Państwa pojawimy. Pozdrawiamy, Gosia i Marek z Krakowa


 
Sieczkowi
Dodano: 2008-05-07
 

Byliśmy u Państwa w marcu tego roku.Dziekujemy, było miło,cicho,czyściutko,jednym słowem wspaniale.Pozdrawiamy.Sieczkowie


Opinie 1-4 z 4

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Chochołów w przewodniku

Pojedynek term: Polska vs Słowacja

Pojedynek term: Polska vs Słowacja

My i Słowacy mamy to szczęście, że natura obdarzyła nasze obszary źródłami termalnymi. Przyjrzyjmy się, co oferują polskie, a co słowackie aquaparki.

Wizualizacja obiektu Termy Chochołowskie

Nowa atrakcja Podhala - Termy Chochołowskie

Nowa atrakcja czeka na wszystkich goszczących w okolicach Zakopanego. Już 1 czerwca otwarty zostanie największy ośrodek termalny na Podhalu.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie